RETURN POLICY

Return Policy

We’re bummed your item didn’t work out but never worried! Please contact us by [email protected]  For the Return and refund

Here is  the breakdown:

  • WE ACCEPT RETURNS WHEN THE ITEM MEETS THE FOLLOWING REQUIREMENTS

  1. Package received within ten (10) days of purchase (the date listed on your receipt).
  2. Items must be be unwashed, unworn and unaltered. Items that do not meet these requirements will not receive a refund or store credit.
  3. Items that have a tag, tag must not be cut off. If the tag is removed the item is no longer eligible for store credit or refund.
  • WE WOULD NOT ACCEPT RETURN IF THE ITEM:

  1. Reveive more then 10 days
  2. Item was washed, worn, altered
  3. beauty and health products do not accept return
  • HOW MANY DAYS THE REFUND TAKES TO RETURN TO MY ACCOUNT

Once we received your return, refunds will be issued within 3-5 business days. And if it is the quality problem, we would cover the return shipping!

 

  • FQA

Question 1: Can it return if the package is unpacked

Answer:  Yes

Question 2: Can I return when Package is damaged during the shipment

Answer:  Yes

Question 3: Package is shipped but yet not arrive, can I request a refund?

Answer:  We accept return for refund, and so please wait till it arrive and then return for refund, as we can not recall the package during the shipment

Question 4: Item has not yet shipped, but under production, can I request a full refund?

Answer:  If the item price under 50USD, we accept full refund, if the item price 50USD+, we would refund 50%, please you can also contact us for more detail.

Question 5: I don't like it, can I return?

Answer:  Yes

Question 6: How the refund done?

Answer:  The refund would return back to your paypal account or credit card

Question 7: What if I never receive the refund?

Answer:  Please contact us asap to get more detail for it.

Question 8: Who would cover the return shipping?

Answer:  We do not cover the return shipping only if it is the quality problem or package was damaged during the shipment.

 

Any other question, please do not hesitated to contact us by 

Email: [email protected]